Kupu -- Keskustelua kuuloasioista

 

Tietoja listasta Kupu

Kupu on vapaa keskusteluareena, eikä sillä ole yhteyksiä mihinkään järjestöön tai muuhun viralliseen tahoon. Kupukeskusteluun osallistuaksesi tarvitset sähköpostiosoitteen.

Kupun ensimmäinen sääntö: kirjoita kupulaisille, kuten haluaisit kirjoitettavan itsellesi. Älä loukkaa ketään tahallasi.
Kupun toinen sääntö: sinulla on oikeus kirjoittaa, mutta myös oikeus vaieta! Mutta kirjoitathan, haluamme kuulla mielipiteesi.
Kupun kolmas sääntö: Kupun viestien osittainenkin lainaaminen listan ulkopuolelle ilman kirjoittajan lupaa on kielletty.

Lisäksi Kupussa keskusteltakoon vain sen asioista; muiden keskustelulistojen viestien jatkuva ja tahallinen levitys Kupuun johtaa jäsenen erottamiseen Kupusta.

Kupun motto löytyy täältä.

Täältä taas löydät Kupun tiedostot. Huom! Päivitetty 15.5.2005!

Kupun käyttöohjeita taas löytyy täältä.

Ylläpito auttaa sinua mielellään kaikissa Kupuun liittyvissä kysymyksissä, lähetä postia: eija.isaksson@iki.fi

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry Kupu arkistoon. (Nykyinen arkisto on vain listan jäsenten saatavilla.)

Listan Kupu käyttäminen
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen kupu@kuputupa.net.

Voit liittyä listalle tai muuttaa asetuksiasi alla.

Listalle Kupu liittyminen

Liity listalle Kupu täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään sähköpostina vahvistuspyyntö, jotta voidaan estää muita tarpeettomasti sinun liittämisesi. Kun saat vahvistuksen, vastauksesi jää odottamaan listan pääkäyttäjän hyväksymistä. Sinulle ilmoitetaan pääkäyttäjän päätös sähköpostitse. Tämä on myös piilotettu, joka tarkoittaa, että listan jäsentiedot ovat tarjolla vain listan ylläpitäjälle.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Sinun on valittava salasana tilausasetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tilaustietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä johon sivulliset voivat päästä käsiksi.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä luo automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostitse, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit itse muuttaa omia postituslista-asetuksiasi.

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
  Haluatko vastaanottaa listan viestit päivittäisenä koosteena yksittäisten viestien sijaan? Ei Kyllä

Listalle Kupu liittyneet
(Liittyneiden lista on vain listan ylläpitäjän saatavilla.)

Syötä ylläpitäjän osoite ja salasana siirtyäksesi listalle:

Ylläpitäjän osoite: Salasana:   

Irtisanoaksesi itsesi postituslistalta Kupu, ottaaksesi salasanan muistuttaja, tai vaihtaaksesi liittymisasetuksiasi syötä liittymissähköpostiosoiteesi:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Kupu lista kupu-owner at kuputupa.net ylläpitäjänä
Kupu ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista kuputupa.net postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.29
Python Powered GNU's Not Unix Debian Powered